Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Kinderopvang SKNOP, daar ontdek je jezelf

Kinderopvang SKNOP, daar ontdek je jezelf

Website: http://www.sknop.nl/

Stichting Kinderopvang NOP heeft in de Noordoostpolder een bekende huisstijl met zijn paarse en groene kleuren. Wij hebben binnen deze huisstijl een nieuwe website gebouwd voor de doelgroep ouders van jonge opgroeiende kinderen.

De website voldoet aan alle moderne eisen. De website is responsive gebouwd, dat wil zeggen dat de site mee schaalt op elke apparaat waarop het wordt bekeken. Naast het ontwerpen van de nieuwe site mochten we meedenken over de inhoud van deze site. We hebben gekozen voor foto’s met spelende kinderen. De figuurtjes rondom het jongentje en Annemieke moeten het verhaal benadrukken van SKNOP.

Verder wilde SKNOP dat bezoekers sneller contact met ze opnemen. Dit hebben we gerealiseerd met een contactformulier op de homepage. Er wordt weinig persoonlijke informatie gevraagd aan de bezoeker zodat de drempel niet te hoog wordt. Informatie aanvragen is nu nog makkelijker.
Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links