Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Veilig Emmeloord website voor SBDM

Veilig Emmeloord website voor SBDM

Website: http://www.veiligemmeloord.nl

De SBDM is in 2010 in eerste instantie opgericht om het collectieve beveiligingsproject in combinatie met intelligent cameratoezicht te waarborgen. De Munt is het eerste bedrijventerrein in de gemeente Noordoostpolder dat is voorzien van intelligent cameratoezicht.

Voor SBDM heeft Alstro Media een passende website ontworpen en gebouwd, via de website is naast de gebruikelijke informatie ook een optie om via de website een melding te doen.

Voor ondernemers is er vaak niets lastiger dan het ondervinden van overlast waarbij men veel moeite moet doen om de zaken aangepakt of opgeruimd te krijgen. In het kader van het KVO-B is er een meldpunt ingericht waarbij men in enkele simpele stappen een melding kan maken van bijvoorbeeld zwerfvuil, graffiti, verkeersonveilige situaties, graffiti, kapotte lantaarnpalen, etc. De melding komt direct bij de juiste contactpersoon terecht zodat deze snel en correct kan worden afgehandeld.
 

 

Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links