Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Zelf een domeinnaam aanvragen bij Alstro Media Emmeloord

Domeinnaam en hosting

Domeinnaam aanvragen of registreren

Daar wordt soms heel moeilijk overgedaan, maar in de praktijk is het heel simpel. Wij verzorgen geheel de aanvraag en binnen een aantal uren, soms zelfs al binnen een half uur is de domeinnaam actief en op naam van de eigenaar geregistreerd. Uw bent dus eigenaar van de domeinnaam!

We kunnen alles soorten extensies registreren , dus naar .nl ook .com .nu .info .tv en buitenlandse domeinnamen. Ook het verhuizen van domeinnamen is mogelijk.

 

Kosten van een domeinnaam

Een .NL domeinnaam kost bij ons slechts € 10,- per jaar
Verder kunnen wij ook andere extensies aanvragen, .EU .COM .INFO zijn enkele mogelijkheden. De kosten van deze extensies zijn verschillend maar zullen tussen de € 10,= en € 15,= bedragen.

Hosting

Om een website op het internet te krijgen moet er ook ruimte gehuurd worden op een server. Wij hebben verschillende webservers in datacenter in Groningen. De servers hebben een 24/7 bewaking.

Elk nacht zal er van de data een back-up gemaakt worden, deze wordt 7 dagen bewaard. Een 1 GB hostingpakket incl. e-mailadressen en database kost € 40,- per jaar.

Alle genoemde bedragen zijn excl. btw
Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links | Privacyverklaring