Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Mobiele website/app

Mobiele website/app

Internet gebruik via mobiel stijgt

Door de opkomst van de 'smartphone en tablet' is het aanwezig zijn op internet steeds belangrijker voor bedrijven.

Een groot misverstand is dat een website ook altijd goed te zien is op een smartphone. Technisch is het niet altijd mogelijk om een normale website ook goed op een smartphone zichtbaar te maken.

En daar komt responsive design om de hoek kijken. De website vergroot en verkleind automatisch mee, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid. Op kleine apparaten zoals een smartphone worden minder belangrijke dingen automatisch niet getoond. Wanneer dit toch noodzakelijk is omdat uw doelgroep veel gebruik maakt van een smartphone, is het ook mogelijk een aparte 'mobiele website' te laten maken bij ACF Bentveld Emmeloord.

Via één beheeromgeving kan men de normale website én de mobiele website beheren en onderhouden.

Website altijd goed zichtbaar

Responsive design
Het is dus ook mogelijk de website te ontwerpen als responsive website. De website is zichtbaar op elk scherm en schaalt mee met de afmetingen van het apparaat. Zowel met het bouwen van 'mobiele websites' als responsive design heeft ACF Bentveld ruime ervaring.

App's
Steeds meer bedrijven maken gebruik van een eigen applicatie. Een app is eigenlijk een soort miniwebsite waarop een bepaald programma  draait. Voordeel van een app is dat het handig te bedienen is via een telefoon of tablet.

Wat kunt u met een eigen bedrijfsapp:
  • Bestellingen plaatsen in bedrijfssysteem
  • Urenregistratie van personeel
  • Controle van bewaarkoeling, beregening
Het ontwikkelen van een app gaat ook steeds makkelijk en sneller. Dat heeft natuurlijk een groot voordeel dat de kosten ook omlaag zijn gegaan voor het ontwikkelen van een app.
Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links | Privacyverklaring