Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Waarom webapplicaties ook voor uw bedrijf werken

Waarom webapplicaties ook voor uw bedrijf werken

24 december 2014 09:53 Deze week hebben we weer een website opgeleverd met een inlogsysteem. De klanten van Fleureka kunnen hier inloggen, de voorraad bijhouden en bloemen online bestellen. Dat maakt Fleureka klantvriendelijk en vooruitstrevend. Het scheelt namelijk zowel hun klanten als Fleureka zelf tijd en geld door het proces te automatiseren. En dat is precies de insteek van een app.

Het voordeel van een app is het gebruikersgemak. Via een computer, tablet of smartphone zijn de applicaties te bedienen. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is een internetverbinding. De applicaties zijn makkelijk te integreren met andere programma’s zoals boekhoudpakketten en Excel.

Een applicatie is maatwerk. Maar dat betekent niet dat het ontwikkelen van een app duur is. Inmiddels heeft Alstro al verschillende applicaties gemaakt. Hierdoor is het voorwerk voor vele formats al gelegd. Dat maakt dat het ontwikkelen van een webapplicatie steeds goedkoper wordt voor de klant.

Welke bedrijfsprocessen wilt u geautomatiseerd hebben?
Denk eens aan urenregistratie van personeel, bestelsystemen, of controle van apparatuur zoals koelingen of beregening.

Alstro heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Door goed te luisteren naar onze klanten en door mee te denken ontstaat er de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een voorstel.

Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links | Privacyverklaring