Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Ons team

Ons team

Sabina
Ooit begonnen als lab-rat met haar studie HLO. Maar al snel merkte ze dat ze liever orde schepte in stapels papieren dan dat ze experimenteert in het lab. Sinds maart mag ze het team van ACF Bentveld versterken als administratief medewerkster. Thuis wandelt ze graag met de hond of is ze in de tuin bezig. En lezen doet ze eigenlijk veel te weinig.
Functie: administratie
Cees Tuytel
Een rasechte ondernemer. Was als tiener al aan het knutselen aan zijn Commodore. Ooit begonnen in de agrarische sector, nu als eigenaar verleent hij zijn diensten aan allerlei bedrijven in de Noordoostpolder. Helpt klanten graag een professionaliseringsslag te maken. Dit doet hij ook in zijn vrije tijd door het geven van workshops. Als hij niet aan het pionieren is, kun je hem op de fiets vinden.
Functie: directeur / verkoop / planning
Peter
De wereld van nieuwe media, daar is waar Peter zich thuis voelt. Al jong was hij bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. De keuze voor de studie Interactieve Vormgeving was dan ook snel gemaakt. De afwisseling van programmeren en ontwerpen maakt dat hij elke dag enthousiast aan de slag gaat. Naast creatieveling is hij fanatiek skateboarder.
Functie: designer / programmeur
Emiel
Emiel is geboren en getogen in de noordoostpolder. Naast zijn werk en gezin houdt hij zich vooral bezig met autosport. Nee, in een sportauto zie je hem niet zo snel. Maar met een pen en zijn camera legt hij liever ieder aspect vast van de Rallysport. Naast zijn ervaring als redacteur en fotograaf in de Rallysport, heeft hij al heel wat kilometers gemaakt als systeembeheerder.
Functie: systeembeheerder / verkoop
Richard
Een vertrouwd gezicht voor de meeste klanten. Richard is namelijk al meer dan 14 jaar werkzaam als systeembeheerder. Maar eigenlijk is hij een manusje-van-alles. Het liefst is hij zo ver mogelijk van zijn bureau, op locatie, om de klanten snel weer op weg te helpen. In zijn vrije tijd doet hij aan karate.
Functie: systeembeheerder
Anko Bentveld
Van schoolopdracht tot succesvol bedrijf. Anko zag als student zijn bedrijf al voor zich. Inmiddels verzorgt Anko al ruim 15 jaar de complete automatisering voor bedrijven. Samen met de klant komen ze tot de beste technische oplossingen. Hij krijgt een kick van het succesvol opleveren van turn key automatiseringsprojecten. Als hij uiteindelijk wat tijd over heeft, besteedt hij die graag aan watersport.
Functie: directeur / verkoop / inkoop
Amando
Amando is hard bezig om zich als programmeur te ontwikkelen via zijn opleiding aan ROC Friese Poort Emmeloord. Passies, hobby’s, interesses, de zin in zijn leven: computers. Bij ACF Bentveld is hij veel bezig met JavaScript, PHP, HTML en werkt hij voornamelijk aan apps.
Functie: Stagiair Applicatie Ontwikkelaar
Seb
Met de opleiding Netwerkbeheer heeft Seb een goede start gemaakt. Hij heeft zich ontwikkeld tot een ware ICT-adviseur. Hij kan door middel van maatwerk de klant optimaal service verlenen. Daar wordt hij vrolijk van. Thuis laat hij de computer uit en gaat hij liever voetballen.
Functie: technische dienst
Jordy
Bereikbaar en betrokken, dat vinden de klanten van Jordy. Al tijdens zijn studie ICT & Systeembeheer kwam hij in aanraking met ACF Bentveld. Het contact met klanten is volgens hem dat wat zijn werk leuk maakt. Door de omgeving van de klant te leren begrijpen is hij in staat een goed advies te geven. Deze sportieveling spendeert zijn vrije tijd aan fitness, hardlopen en mountainbiken.
Functie: technische dienst
Frank
Frank is sinds ’98 werkzaam bij ACF Bentveld en heeft met verschillende systemen gewerkt in zijn carrière. Van DOS en Unix tot Windows systemen. Voor advies ben je bij deze techneut dus aan het goede adres. Buiten werk om is hij bezig met zijn gezin en voetbal. Niet persé in die volgorde.
Functie: systeembeheerder / verkoop
Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links | Privacyverklaring