Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/alstro/domains/alstro.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 230
Een serieuze zaak, arbo en preventie

Een serieuze zaak, arbo en preventie

Website: http://www.raatwerk.nl/

Raatwerk adviseert over veilig en gezond werken en biedt oplossingen op het gebied van arbo en preventie. Daarnaast bieden ze een ArboManagementSysteem (ook in app vorm) om bedrijven zelf hun digitale RI&E uit te voeren.

Hun klantgerichte en duurzame oplossingen misten nog een hedendaagse website die daarbij aansluit. Het ontwerp was al gauw gemaakt en zorgde voor een samenwerking in het vormen van het verhaal die Raatwerk wilde vertellen. De diensten werden ingedeeld in 4 hoofdcategorieën en verduidelijkt met iconen.

De bezoeker kan direct zijn keuze maken op de homepage via de iconen. De klanten van Raatwerk hebben een prominente plek gekregen op de homepage. Bezoekers krijgen daardoor al een vertrouwd gevoel bij de website. Rechtsboven op de site zijn twee opvallende elementen geplaatst, waaronder een demo aanvraag-button.

Raatwerk zorgde voor prachtige relevante foto’s. Het ontwerp van de website is in elk aspect doorgetrokken voor een passend geheel!
Copyright © 2018 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Links | Privacyverklaring